Menu

Deprecated: Non-static method JApplicationSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/weldebro/domains/weldebrouck.be/public_html/templates/gk_simplicity/lib/framework/helper.layout.php on line 148

Deprecated: Non-static method JApplicationCms::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/weldebro/domains/weldebrouck.be/public_html/libraries/cms/application/site.php on line 272
reserveren / bestellen

reserveren / bestellen

Reserveren- bestellen:

Reserveren kan: stuur ons een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., we laten dan weten wanneer de reservatie kan afgehaald worden. Vermeld ook uw telefoonnummer, dat is handig.

 

Leveren:

Distributie en verkoop voor Drankhandel en groothandel zal vanaf heden worden verzorgd door Van Eccelpoel NV.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Lierseweg 20 Herentals
Tel: 014/21.26.93 en 014/21.27.09
Fax: 014/21.08.38"
 
Rechtstreekse en regionale contacten blijven te Willebroek
 

Onze algemene voorwaarden:

1. Behoudens afwijkende schriftelijke overeenkomst, vinden al onze leveringen en diensten plaats onder de hierna vermelde voorwaarden. Het afsluiten van een overeenkomst met onze firma sluit van rechtswege de aanvaarding van deze algemene verkoopsvoorwaarden. Onderhavige voorwaarden primeren op deze van de koper. Iedere overeenkomst wordt geacht afgesloten te zijn in Willebroek. Iedere betaling wordt geacht gebeurd te zijn in Willebroek. 


2. Alle goederen en diensten worden in elk geval verondersteld te zijn aanvaard uiterlijk acht dagen na de levering. Iedere klacht geuit na de vermelde datum wordt als niet ontvankelijk beschouwd. Klachten dienen schriftelijk te worden ingediend. De betaling van een factuur kan niet worden uitgesteld omwille van een klacht.

3. Alle facturen zijn contant betaalbaar. De verkoper behoud zich het recht voor om, zonder daarvoor enige motivering te moeten geven, de levering van diensten of goederen afhankelijk te maken van een voorafgaande betaling.

4. Facturen welke niet voldaan zijn uiterlijk 30 dagen na factuurdatum, zullen van rechtswege en zonder ingebrekestelling, een interest opbrengen van 1% per maand en zulks onverminderd alle eventuele schadevergoedingen. Tevens is de koper desgevallend ten titel van schadevergoeding een vergoeding verschuldigd aan de verkoper van 12% van het verschuldigde bedrag, met een minimum van 50€.

5. Bij niet betaling behoudt de verkoper zich het recht voor om verdere leveringen stop te zetten en dit zonder ingebrekestelling, noch aanmaning.

6. De rechtbanken van het gerechtelijke arrondissement Mechelen en het vredegerecht van Willebroek zijn exclusief bevoegd om gerezen geschillen en rechtsgedingen te beslechten. Op alle leveringen en verkopen is exclusief het Belgische Recht van toepassing.

terug naar boven

pre-text

post-text